Zwangerschap

Als je zwanger bent staat je leven op z’n kop. Dit bijzondere moment in je leven vastleggen is dan een mooi kado. Voor jezelf, maar ook voor als je kindje straks wat ouder is. Ik doe twee soorten zwangerschapsfotografie. Beide vinden plaats 4 tot 6 weken voor je uitgerekende datum. 

 

Lifestyle zwangersschapsshoot

Deze stijl van fotograferen is gericht op de huiselijke setting, emoties en jullie persoonlijke spullen. Ik kom dan ook bij jullie thuis en leg de zwangerschap bij jullie thuis vast. Er is bij deze shoot dan ook geen tijdslimiet, belangrijker is een ongedwongen setting. Samen gaan we op zoek naar de mooie plekjes bij je thuis om mooie foto’s te maken. Natuurlijk slaan we de babykamer dan niet over 😉 

 

 Buiten zwangersshapsshoot

Voor deze shoot zoeken we een mooie omgeving op. Dit kan bijvoorbeeld op de Soesterduinen, de bossen in Baarn of de heide in Bussum. Heb jij een bijzondere buitenlocatie waar je graag je zwangerschap wil laten vastleggen? Ook dat is mogelijk. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën! Voor de liefhebber ben ik het in bezit van een aantal lange zwangersshapsjurken waar je gebruik van kunt maken.